Saopštenje za javnost

Toplane griju Alipašino Polje punim kapacitetom

Saopštenje za javnost

Toplane griju Alipašino Polje punim kapacitetom

U vrijeme kada naši korisnici borave više u svojim domovima posebno vodimo računa da pružimo najbolju moguću uslugu, čak i kada je temperatura vanjskog zraka viša, kao što je to bilo proteklog vikenda. 

Na Alipašinom Polju, kao ni na drugim lokacijama u Kantonu Sarajevo, nije bilo niti će biti prekida grijanja u periodu od 05:00 do 22:00 sata. Sa ponosom ističemo da u proteklih sedam dana nemamo niti jednu zabilježenu pritužbu u našim Centrima za korisnike.

 

Ukoliko imamo intervencije na sistemu, što se dešava godinama zbog činjenice da je infrastruktura stara u prosjeku od 20 do 30 godina i da u nju nije adekvatno ulagano u prethodnom periodu, prekidi na određenim lokacijama su trajali do maksimalno 2 sata. 

Dežurne ekipe Toplana, uprkos vanrednoj situaciji u kojoj se nalazimo, rade i u najkraćim mogućim rokovima otklanjaju probleme.

 

Koristimo priliku da apelujemo na građane da prijavljuju probleme sa grijanjem punim imenom i prezimenom, adresom i ostavljenim kontaktom, jer drugačije ne možemo intervenisati ukoliko zaista postoje problemi.

 

Direktor

Berin Alagić