POSLJEDNJI POZDRAV ADMIRU DŽUBURU

Danas je sahrana Admiru Džuburu, dugogodišnjem radniku našeg Preduzeća.

POSLJEDNJI POZDRAV ADMIRU DŽUBURU

Danas je sahrana Admiru Džuburu, dugogodišnjem radniku našeg Preduzeća.

Od 2003. godine Admir je bio član našeg kolektiva. U periodu od 2003. do 2012 godine je bio angažovan na rukovodećim mjestima u Sektoru servisa, a od novembra 2012. do maja 2019. godine bio je generalni direktor našeg Preduzeća.

Za vrijeme njegovog mandata, KJKP „Toplane-Sarajevo“ d.o.o. Sarajevo su po prvi put pozitivno poslovale, zahvaljujući nesebičnom zalaganju svih radnika i Uprave.

U 2017. godini Ugovorom o reprogramu duga sa KJKP „Sarajevogas“ riješen je način otplate višemilionskih obaveza za potrošeni prirodni gas, nakon čega su stvoreni uslovi za investiranje u razvojne projekte i dalje unapređenje sistema daljinskog grijanja. U 2018. godini realizovana najveća investicija u Toplanama, nakon rekonstrukcije krovnih kotlovnica i distributivne mreže, Izgradnja kotlovnice "Alipašin most-1", trenutno najsavremenijeg termoenergetskog postrojenja u Sarajevu.

NJEGOVO znanje, trud, marljivost, upornost, uzajamno uvažavanje i druge nepobrojane vrline, su bile smjernice za ostale članove kolektiva pri ostvarenju zadatih ciljeva, i zato MU hvala.

Ovo je naš posljednji pozdrav VELIKOM ČOVJEKU.

KJKP „Toplane-Sarajevo“ d.o.o. Sarajevo
U Sarajevu, 26.11.2020. godine